På svenska In English

Papo – en fantastisk värld av djur och sagolika figurer

Papos fina figurer är svåra att motstå vare sig man är professionell lekare eller samlare. I Papos värld finns allt från verklighetstrogna vilda djur till fantasifulla drakmonster. Dinosaurier och urtidsdjur, riddare och kungligheter, bondgårdsdjur, pirater och sagofigurer i alla möjliga färger och utföranden. Byggnader och lekmattor finns det också: ett stall till dina hästar, en borg till alla riddare och en sagolekmatta till din prinsessa. Men det är roligt att bygga egna miljöer också och med figurer från Papo vaknar fantasin och leklusten garanterat till liv.

Figurerna är gjorda i ftalatfri PVC. De är skulpterade i hög kvalitet och handmålade med stor detaljrikedom. Papos produkter genomgår utförliga tester på ackrediterade laboratorium. Leksakerna är CE-märkta och uppfyller därmed de hälso-, säkerhets-, miljö- och övriga krav föreskrivna i enlighet med Europeisk lagstiftning.

Roligt och tryggt – välkommen in i Papos magiska värld. Vi erbjuder snabb leverans och fri frakt när du handlar över 500 kronor.